Bobine de reactanță

Photo

Bobine de reactanță

Bobinele de retea – comutatie tip BNC 3UI sunt bobine de reactanta montate in serie intre retea si alimentarea convertizoarelor de frecventa pentru atenuarea armonicilor superioare de curent, reducand valoarea efectiva a curentului cu pana la 35%, executate dupa SR EN 61558 – 2 – 20. La cerere se pot comanda orice valori in „mH” si / sau „A”.

Product catalog and referance price list BNC

Vezi documentul Cere ofertă

Bobinele de retea – comutatie tip BNC 3UI sunt bobine de reactanta montate in serie intre retea si alimentarea convertizoarelor de frecventa pentru atenuarea armonicilor superioare de curent, reducand valoarea efectiva a curentului cu pana la 35%, executate dupa SR EN 61558 – 2 – 20.
La cerere se pot comanda orice valori in „mH” si / sau „A”.

Frecventa: 50 – 60 Hz.
Grad de protectie: IP00.
Clasa de izolatie: B sau F, functie de structura.
Rezistente pana la 1,1 x In.
Curent de nesaturare a miezului: pana la 2 x In.
Impedanta standard: Uk = 4% la 400V c.a. / 50Hz si In.
Toleranta la valoarea inductivitatii: ± 10%.

In momentul punerii in functiune a bobinelor, se va avea in vedere amplasarea lor intr-un spatiu ce respecta nivelul temperaturii ambientale in vederea incadrarii in clasa de izolatie in care au fost executate, elemente ce sunt specificate pe eticheta produsului.
Se vor utiliza bobinele corespunzator cu gradul de protectie specificat pe eticheta.

La punerea in functiune se va respecta legarea in circuit corespunzatoare, conform cu marcarile de pe bornele bobinelor.
Alimentarea unei bobine la tensiunea retelei / din circuitul in care functioneaza bobina se va face racordand conductoare dimensionate corespunzator la sirul de cleme notate cu “1U”, “1V”, “1W”.
Se vor utiliza numai cabluri multifilare (litate), a caror sectiune corespunde cu curentul specificat pe eticheta produsului, papuci electrici de dimensiuni corespunzatoare, cu pastrarea distantei de izolare pe suprafata intre papuci, etc.

Prinderea mecanica a bobinelor se va realiza cu ajutorul unor suruburi de diametru corespunzator, conform gaurii talpii de prindere a produsului.

Proiectantul si executantii instalatiei si a circuitului, se fac raspunzatori de alegerea corecta a tipurilor de bobine necesare si de modul de conectare in circuit a acestora.

Conditii de exploatare:

Altitudine: maxim 1000 m.
Temperatura de depozitare: – 40 … + 50°C.
Temperatura ambianta de lucru: – 25 … + 40°C.

Depozitarea bobinelor se va face in spatii inchise cu medii lipsite de umiditate, substante puternic corozive, substante active chimic, praf, mucegai, ciuperci, vapori inflamabili sau explozivi si fara pulberi conducatoare de electricitate.
Se va evita contactul direct cu solul al bobinelor, mai ales in conditii de umiditate ridicata.

Lovirea intentionata, trantirea sau spargerea carcasei si a bornelor acestui produs sunt interzise categoric.

Neaplicabil