Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Accesul și utilizarea site-ului www.necom.ro sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile.Vizitând și utilizând acest website, acceptați automat termenii și condițiile de mai jos:

Website-ul www.necom.ro: Termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv celor care contribuie cu informații pe website. Site-ul www.necom.ro poate conține link-uri spre alte pagini, care nu sunt proprietatea acestui site. www.necom.ro nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare a oricărui alt website.

Folosirea website-ului www.necom.ro: Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul paginii este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, organizat și rapid informațiile necesare.

Drepturi de proprietate intelectuală: Continutul website-ului www.necom.ro vă este oferit gratuit, cu scop informativ. Conținutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adica SC NECOM SRL. Sunteti de acord sa nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial.

Limitarea răspunderii: Website-ul www.necom.ro nu este răspunzător pentru daunele rezultate din greșeli, erori sau lipsa de acuratețe a materialelor publicate pe această pagină. Materialele sunt pur informative, iar unele dintre ele sunt preluate de pe site-uri publice ce nu aveau incidența de confidențialitate. Pentru sesizarea unei probleme legata de drepturile de autor așteptăm e-mail-ul dumneavoastră.

Acceptarea termenilor și condițiilor website-ului www.necom.ro se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Prin utilizarea acestui website ați luat la cunoștiință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în aceasta pagină.