Despre Noi

Cuvantul Managerului

In anul 1992 am pus in bazele acestui proiect cu multa ambitie si multe vise. Cu trecerea timpului, investind multa pasiune si munca, ne-am dezvoltat si ne-am consolidat in fiecare zi, pentru ca astazi, NECOM sa devina un brand respectat si recunoscut la nivel national si international. Suntem prezenti pe piata de transformatoare electrice de aproape trei decenii, timp in care am fost concentrati pe cautarea de oameni talentati, muncitori motivati, cu atitudine pozitiva, dornici de a evolua si a se dezvolta, de a-si construi o cariera de succes. Preocuparea continua de promovarea politicilor de calitate, orientati spre performanta si grija pentru angajatii nostri, a dus la crearea unui mediu de lucru profesionist, la standarde internationale oferind salarii decente care sa ii ajute pe angajatii nostri sa se dezvolte din puct de vedere profesional si personal. Promovam zilnic dorinta de perfectionare a produselor oferite in asa fel incat sa raspundem cerintelor partenerilor nostri cu produse ce au un grad inalt al calitati. Aprecierea, increderea si loialitatea tuturor partenerilor si colaboratorilor nostri ne onoreaza si ne obliga, in acelasi timp, de a ne mentine pe piata cu produse de inala calitate si performata, iar pentru toate acestea dorim sa Va multumim!

Date firma S.C. NECOM S.R.L.

Necom

SC NECOM SRL

  • Denumire firma: S.C. NECOM S.R.L.
  • Activitate conform cod CAEN: 2711 si 7120
  • Adresa: Soseaua Nicolina nr. 165, Localitatea Iasi, Judetul Iasi
  • Cod postal: 700714
  • Numar de inregistrare la O.R.C. din Iasi: J22/2422/1992
  • Cod unic de inregistrare platitor de T.V.A.: RO1992454
  • Cont IBAN (RON): RO57 RNCB 0175 0335 8330 0001 la Banca BCR sucursala Iasi
  • Cont IBAN (EUR): RO30 RNCB 0175 0335 8330 0002 la Banca BCR sucursala Iasi

Istoricul companiei

Necom

Compania a fost infiintata in 1992, avand ca obiect de activitate productia de transformatoare electrice. Inca de la inceput am urmarit sa crestem, atat prin marirea gamei de produse, cat si prin dezvoltarea companiei pe parte de servicii furnizate.

Astfel, in momentul de fata, avem o gama larga de transformatoare si bobine pe care le putem produce, pe Joasa si Medie tensiune si, totodata, oferim servicii de verificare metrologica pentru transformatoare, in laboratorul propriu, autorizat de catre BRML.

Performantele si nivelul tehnic la care s-a ajuns pana astazi, se datoreaza in primul rand personalului implicat, motivat si incurajat, impreuna cu preocuparea continua a managementului si prin constientizarea faptului ca fara oameni buni intr-un mediu inconjurator sanatos, nimic nu este posibil.

Partners

Numerosii colaboratori din tara si strainatate, pot confirma calitatea produselor noastre, seriozitatea si promptitudinea serviciilor oferite, regasind in NECOM un Partener de incredere.

Printre acestia dorim sa mentionam: Energobit SA; Electroalfa; Electro Sistem; T&D Pro Electric; Siemens; Ensto; Inter Electric